27 decembrie 2009

E 6:28
De fapt e
6:29. Nu am dormit noaptea asta. De fapt am avut o seara de pomina . We had a lot of fun! I kinda feel the smell of a new begining.. Simt ca am scapat de ce ma tinea in loc, ma simt libera si usoara,fericita si ma bucur de viata asa cum e ea..nu vreau sa lupt cu morile de vant, o sa vina de la sine.. si daca nu va veni inseamna ca nu a fost niciodata asta drumul.
Incepe sa imi placa ce e in jurul meu, incep sa inteleg ce simt si sa nu-mi mai fie frica de sentimentele mele :-??. Cateodata totul pare extrem de incredibil de simplu..ca acum de exemplu. Totul imi pare super clar.

Am mai descoperit o melodieee!

Robbie Williams- You know me


E absolut geniala. De versuri ce sa mai zic?! extrem de foarte dragute.
In mintea mea totul se desfasoara la SUPERLATIV momentan. Probabil ca maine nu voi mai fi la fel , dar pur si simplu ce conteaza? Nu e vorba de a savura fiecare clipa?!HOW TO DEAL - numele filmului.

In materie de filme am vazut unul pe la 4 am !:))

Foarte OLD. dar cute indeed :x

E o poveste cu destule elemente realiste, care le vezi in jurul tau zilnic poate.. more or less. Nimic nu e idealizat. Este pur si simplu prezentat dintr-o lumina practica, fara prea multa fantezie inutila; chiar merita !!